Де можна взяти кредит на 30 000 грн без перевірок?

Де можна взяти кредит на 30 000 грн без перевірок?
Отримати позику сьогодні досить легко, особливо, якщо ви офіційно працюєте, маєте бездоганну кредитну історію та надлишок часу. Можна звертатися в банк, кредитну спілку або навіть в ломбард, якщо вам є що передати у заставу. Але чи варто витрачати час, якщо можна отримати кредит на 30 тис. грн. протягом робочого дня без зайвої метушні. В даному матеріалі з’ясуємо, як взяти мікрокредит в Україні.

 

Що таке мікрокредит?

Якщо необхідні гроші в борг на суму до 30 000 грн., вам потрібен саме мікрокредит. Це такий різновид позики, яку пропонують мікрофінансові організації (МФО) з можливістю оформлення в режимі онлайн на вкрай вигідних умовах.

Якщо потрібно терміново взяти кредит на 30 000 грн., рекомендуємо пройти за посиланням https://finx.com.ua/kredit-30000-grn, де є чудова можливість оформити швидку позику саме на таку суму.

Для оформлення важливо мати в наявності карту будь-якого українського банка. Саме на неї будуть зараховані позикові кошти.

Які умови висувають МФО?

Кредитні спілки, які видають мікрокредити на карту, відомі вкрай мінімалістськими вимогами до позичальника. Все що необхідно для отримання позики, це бути повнолітнім громадянином України та не мати судимостей.

Для оформлення кредиту необхідно надати наступні документи:

  • український паспорт;
  • індивідуальний податковий номер;
  • карту банка-резидента української фінансової системи.

Більше ніяких документів МФО не вимагає від потенційного клієнта. Кредитора не цікавить платоспроможність позичальника, він не перевіряє його кредитну історію. Про поручителів та заставу взагалі мова не йде.

Отримати мікрокредит можуть представники тих категорій, які зазвичай не кредитуються банками. Наприклад, студенти, пенсіонери, домогосподарки, безробітні або працівники без офіційного оформлення. Навіть якщо у вас не найкраща кредитна історія, ви можете розраховувати на онлайн кредит.

Процедура оформлення мікропозики

Для отримання кредиту необхідно зареєструватися на сайті МФО. Перш за все скористайтесь калькулятором. За його допомогою можна деталізувати умови кредитування (визначити суму, кількість та розмір платежів).

Далі все що залишається це:

  • заповнити анкету, вказавши паспортні дані, ІПН та інші реквізити;
  • дочекатися відповіді (зазвичай не більше 5 хвилин).

Після затвердження кредиту вам зателефонують та запросять відвідати найближче відділення МФО для підписання договору. Підписавши договір, ви отримаєте свої гроші на банківську карту, яку вказали під час реєстрації. Так можна легко оформити кредит на 30 000 грн., дуже швидко і зручно.

 

19 травня 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів