В Ужгороді тимчасово відключать водопостачання на лівобережній та частково правобережній частині міста

В Ужгороді тимчасово відключать водопостачання на лівобережній та частково правобережній частині міста
В Ужгороді 13 червня тимчасово відключать водопостачання на лівобережній та частково правобережній частині міста. Про це повідомили на сторінці Ужгородського водоканалу у Facebook.

 

Зроблять це у зв'язку із плановими роботами. "13 червня будуть проводитись планові роботи з підключення новозбудованої ділянки водопроводу в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Артилерійської до системи водопровідних мереж. У зв’язку з цим, приблизно з 11:30 і до завершення робіт, буде призупинено подачу води з водозабору “Минай” i НФС №2", — йдеться у повідомленні.

Там додали: приблизно з 9:30 і до завершення робіт рух по вулиці Гагаріна, на проміжку від Ужгородського відділу поліції до вулиці Артилерійської ,буде перекритий.

Упродовж проведення робіт водопостачання буде відсутнє по всій лівобережній (в тому числі в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) та, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Водопостачання відновлять після виконання робіт. Жителів міста просять пропустити воду через систему змивних бачків для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

 

12 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів