На Закарпатті підозрюваному в незаконному переправленні групи військовозобов’язаних обрали запобіжний захід

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури уродженцю Донеччини повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення групи чоловіків через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Чоловіку вже обрали запобіжний захід: тримання під вартою із заставою у розмірі майже 215 тис. грн.

 

Правоохоронці встановили, що підозрюваний домовився зі знайомими – трьома мешканцями Донецької області – про їх переправлення до Угорщини поза офіційними пунктами перетину державного кордону. Чоловік надав поради «клієнтам» щодо маршруту та разом із ними приїхав із Покровська до Виноградова. Дочекавшись підходящого моменту, особи вирушили в с. Боржава, що на Берегівщині, звідки повинен був розпочинатися їх маршрут. Групу осіб виявили прикордонники Мукачівського прикордонного загону за 3000 м від лінії держрубежу. Відомо, що організатор незаконного перетину оцінив свої «послуги» в 3000 євро з людини. Напередодні викриття чоловік встиг одержати 6000 євро від двох військовозобов’язаних.

Наразі розслідування злочину триває. Його здійснює Берегівський районний відділ поліції за оперативного супроводу Департаменту військової контррозвідки СБУ.

Закарпатська обласна прокуратура

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

25 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів