В Ужгороді представили колекцію світлин Пауля Бока

В Ужгороді представили колекцію світлин Пауля Бока
Представила її нині, 4 липня, у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Тиводара Легоцького «Спілка фотохудожників Закарпаття».

 

Фотограф – член асоціації «ЄВРО ФОТО АРТ», організованої у межах проєкту Карпатського виставкового центру Міжнародної федерації фотомистецтва «Світ підтримує українських митців».

У експозиції – 33 світлини фотохудожника, котрий розмаїтістю кольорів демонструє світ, у якому ми живемо. До речі, Пауль Бок народився в Угорщині, виріс у Румунії, а живе і працює у США, де винайшов два патенти в галузі теплової енергії та написав кілька книг про підприємництво. Тому відкриття експозиції саме 4 липня, коли в США відзначають День Незалежності – справді символічне.

На презентацію виставки завітав і президент асоціації «ЄВРО ФОТО АРТ» Штефан Товт, якому начальниця управління культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук вручила подяку за підтримку іміджу нашого міста як одного з 22-ох фотографічних центрів світу. Таку ж подяку передали і для автора виставки Пауля Бока.

Виставка триватиме в музеї до 13 липня.

Ужгородська міська рада

 

04 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів