Зловмисника, підозрюваного у ненавмисному вбивстві односельця, взято під варту без можливості внесення застави

Зловмисника, підозрюваного у ненавмисному вбивстві односельця, взято під варту без можливості внесення застави
Сьогодні, 12 липня, слідчий суддя Виноградівського районного суду розглянув клопотання слідчого поліції, щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного в ненавмисному вбивстві свого односельця.

 

Сторона обвинувачення наполягала на безальтернативному триманні зловмисника під вартою. Суд, вивчивши всі докази у справі, задовільнив клопотання у повному обсязі. Відповідно до ухвали, 34-річного фігуранта на період досудового розслідування утримуватимуть в слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, 10 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть в кареті швидкої допомоги 47-річного жителя села Новоселиця Берегівського району. В ході розслідування поліцейські встановили, що в ході конфлікту, який стався у місцевому барі, підозрюваний вдарив потерпілого в обличчя, внаслідок чого той впав на бетонне покриття, вдарився головою та втратив свідомість. Так і не приходячи до тями, він помер дорогою до лікарні.

Наразі слідчі Відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції готують всі необхідні матеріали для скерування справи до суду. Розслідування триває.

Поліція Закарпатської області

 

 

12 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів