Спортивне взуття оптом: переваги та особливості вибору

Спортивне взуття оптом: переваги та особливості вибору

 

З року в рік спортивне взуття стає все більш популярним. Зараз його носять не тільки на тренування, а й дуже вдало комбінують із джинсами, шортами, модними нарядами. Представниці прекрасної статі поєднують кеди та кросівки зі спідницями й сукнями, створюючи стильні образи. Саме тому власники інтернет-магазинів, бутиків і точок на ринках намагаються поповнити свій асортимент спортивним взуттям всіх кольорів і розмірів. Нижче розглянемо особливості вибору й переваги оптових закупівель даного типу товару.

Переваги оптових закупівель спортивного взуття

Ви плануєте відкрити власну торгову точку, розширити вже наявний бізнес або організувати спільні закупівлі й вам потрібне спортивне взуття – найкращим рішенням буде звернення до оптової платформи. Інтернет-майданчик Fashion-Baby пропонує широкий асортимент високоякісної продукції. На сайті компанії ви зможете купити кроссовки jomix, кеди та інше чоловіче, жіноче та дитяче взуття по найкращій ціні.

Переваги оптових закупівель наступні:

  • прибуток – гуртові покупки здійснюються у виробника або дилера за максимально вигідною вартістю;
  • великий асортимент – оптові майданчики демонструють величезний вибір товарів;
  • якість продукції – оптовики дбають про свою репутацію та співпрацюють тільки з перевіреними виробниками.

Також варто відзначити економію на доставленні. Якщо ви будете закуповувати партію в одного постачальника, транспортування обійдеться в рази дешевше.

Купівля спортивного взуття оптом – особливості вибору

Щоб розуміти, яке спортивне взуття вибирати для оптової закупівлі, слід розбиратися в його різновидах. Існує безліч видів даного взуття, але основних два: кеди та кросівки. Перші бувають з натуральної або штучної шкіри, текстилю. Вони характеризуються плоскою підошвою. Цей варіант ідеальний для прогулянок, пікніків тощо.

Кросівки – це взуття з амортизувальним ефектом, залежно від призначення їх ділять на наступні категорії.

  1. Для спортивних занять. Моделі для фітнесу та тренувань характеризуються широким носком і підошвою з хорошим зчепленням. Верх найчастіше виконаний з матеріалу, що добре пропускає повітря.
  2. Туристичні. Найбільш «витривалі» вироби, здатні витримати значні навантаження.
  3. Повсякденні. Дані моделі вдало поєднують риси спортивного взуття та стилю кежуал. Конструкція нагадує спортивний тип, проте загальний дизайн відповідає останнім модним тенденціям. Саме цей різновид кросівок найбільш популярний, він вдало поєднується з різними типами одягу.

Співробітники оптового магазину підкажуть вам, для яких цілей призначена та чи інша модель.

 

20 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів