Як зайти на свій акаунт в Парі Матч?

Як зайти на свій акаунт в Парі Матч?

 

Букмекерська контора Parimatch належить до найбільших компаній, які пропонують робити ставки на спортивні події та розважатися в онлайн іграх. Щоб скористатися всіма можливостями платформи, доведеться створити акаунт на сайті Паріматч, реєстрація займає всього декілька хвилин. Заходити у кабінет користувача можна на різних ґаджетах.

Як створити обліковий запис на сайті Парі Матч

Особливість букмекера і онлайн казино Parimatch для ринку України полягає в тому, що анонімні відвідувачі не можуть переглядати трансляції спортивних подій, робити ставки, користуватися статистикою тощо. Тому важливо створити акаунт на офіційному сайті. Така можливість відкривається повнолітнім громадянам України, які можуть надати свої паспортні дані, електронну пошту, платіжний інструмент (банківську карту, рахунок, електронний гаманець тощо).

Щоб зареєструватися на сайті, потрібно виконати такі дії:

  1. Перейти на офіційний сайт букмекерської контори.

  2. У правому верхньому кутку вибрати кнопку «Реєстрація»

  3. Заповнити всі обов’язкові поля у спеціальній формі (прізвище, ім’я, дату народження, електронну пошту, мобільний телефон).

  4. Придумати складний пароль.

  5. Погодитися з правилами роботи компанії та дати згоду на опрацювання персональних даних (поставити відмітку).

  6. Підтвердити дії, натиснувши на кнопку «Зареєструватися».

На останньому етапі реєстрації потрібно зайти на пошту, відкрити лист від БК та перейти за посиланням. Далі вхід у акаунт Парі-Матч можна виконувати на комп’ютері чи у смартфоні. Компанія пропонує клієнтам використовувати мобільний додаток, де процедура реєстрації та авторизації не відрізняється від тої, яка відбувається на офіційному сайті.

Внесення додаткових даних для верифікації гравця

Користувачі платформи роблять ставки на спортивні та неспортивні події, грають в карткові ігри чи слоти. Розваги з грошовими ставками передбачають виграші. Щоб клієнти мали можливість перераховувати кошти на свою картку чи рахунок, потрібно виконати процес верифікації. Це процедура, за допомогою якої компанія може підтвердити особу клієнта. Таким чином фінансові операції здійснюються без ризиків і помилок.

Щоб пройти верифікацію, необхідно:

  1. Зайти на сайт та перейти в свій акаунт.

  2. Обрати налаштування облікового запису.

  3. Перейти на вкладку з персональними даними та натиснути на «Підтвердити».

  4. Завантажити документи (паспорт громадянина України, закордонний паспорт чи посвідчення водія).

  5. Зачекати, поки служба безпеки БК Парі Матч перевірить надані документи.

Завантажуючи скан-копії паспорта не варто хвилюватися, адже компанія використовує найкращі протоколи безпеки для захисту інформації клієнтів.

Кілька способів входу користувача на сайт Pari Match

Компанія Pari Match створила максимально зручний сайт для користувачів, тому здійснити вхід у свій кабінет різними способами. Якщо користувач перебуває в країні, де обмежений доступ до офіційного сайту, можна скористатися дзеркалкою. На головній сторінці потрібно обрати кнопку «Авторизація». Гравцеві відкриється поле, в яке потрібно вписати дані для входу в кабінет. Можна використати такі способи авторизації.

  • За електронною поштою. Слід використовувати пошту, яку гравець використав для реєстрації на сайті Парі Матч. Крім email, знадобиться вказати пароль.

  • За номером рахунка. Після створення акаунта кожен користувач отримує персональний ігровий рахунок, який використовується під час операцій з грошима. Цей номер потрібно вводити разом з паролем.

  • За номером телефона. Як і з поштою, необхідно використовувати номер мобільного, який клієнти вказував під час створення кабінету. У всіх випадках знадобиться вказати пароль.

Авторизація на сайті відбувається за кілька хвилин, і клієнт БК одразу може приступити до гри.

Що робити, якщо клієнт забув пароль

Для входу в кабінет клієнта можна проходити авторизацію за поштою, мобільним, номером рахунка. Проте у будь-якому випадку потрібно вводити пароль, який людина придумала самостійно. Проте часто стається так, що беттери забувають записати пароль і не можуть користуватися можливостями платформи.

В такому випадку можна відновити пароль. Для цього потрібно вибрати закладку «Забули пароль?», яка знаходиться під кнопко авторизації. Знадобиться вказати персональний номер ігрового рахунка, електронну пошту та натиснути «Відновити». У випадку будь-яких труднощів потрібно звертатися у службу підтримки клієнтів.

Читайте також: Актуальні способи зв'язку з саппортом Parimatch.

Як змінити пароль Парі Матч

Якщо з якихось причин гравець хоче змінити пароль для входу в свій кабінет, це можна зробити з легкістю. Необхідно перейти в свій ігровий акаунт, обрати кнопку «Налаштування рахунку», перейти в розділ «Безпека» та вказати новий пароль. Рекомендовано обирати складну комбінацію чисел та символів, уникати використання дати народження чи інших дат, які можна легко вгадати.

 

 

 

 

На правах реклами

 

23 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів