На Закарпатті затримали злочинне угруповання наркоторговців

На Закарпатті затримали злочинне угруповання наркоторговців
Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

 

Оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Нацполіції викрили злочинне угруповання, яке займалося контрабандою наркотичних речовин через державний кордон та їх розповсюдженням на території Закарпаття. Заходи із документування злочинної діяльності та затримання правопорушників проводилися за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

Членів наркоугруповання затримали у їхніх помешканнях у містах Ужгород та Мукачево. Ще одну співучасницю затримали попередньо у пункті пропуску «Тиса» під час спроби ввезення нею на територію України наркотичної речовини.

Також, у рамках кримінального провадження, було проведено 5 санкціонованих обшуків за адресами проживання фігурантів справи. Правоохоронці виявили та вилучили 34 згортки з кристалічною речовиною білого кольору, електронні ваги, зіп-пакети, засоби для куріння, вогнепальну зброю та набої, мобільні телефони, банківські картки, сім-картки та флеш-носії.

Фігурантів справи затримали в порядку ст.208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання Головного управління Нацполіції. Їм оголосили підозру у вчиненні кримінального злочину, відповідальність за який передбачена ч.2 ст.307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Трьом із п’яти обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб із правом внесення застави розміром від 53 до 214 тисяч гривень.

 

20 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів