На Закарпатті при спробі незаконно перетнути кордон прикордонники затримали сімох чоловіків

На Закарпатті при спробі незаконно перетнути кордон прикордонники затримали сімох чоловіків
Про це у ФБ поінформувало Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

 

Впродовж вихідних військовослужбовці Чопського загону затримали сімох чоловіків, які намагалися у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон. Усі виявилися громадянами України - чоловіками призовного віку. Шестеро прямували у напрямку Словаччини, сьомий спробував поза пунктами пропуску пробратися в Україну.

Про рух одного із невідомих, який йшов до кордону лісом, правоохоронців сповістив сигналізаційний комплекс. Іншого зафіксувала фотопастка. Ще двох вдалося зупинити на півшляху до держрубежу завдяки випереджувальній інформації співробітників оперативно-розшукового підрозділу. Решту зупинили прикордонні патрулі.

Останній з тих, кого затримали за ці вихідні, прямував зі Словаччини в Україну. Його зупинили біля кордону у районі населеного пункту Великий Березний. Чоловік виявився місцевим жителем. Він зізнався, що певний час перебував за кордоном та вирішив повернутися в Україну у зв’язку з сімейними обставинами.

Затриманих доправили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування усіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Їхні справи розглядатиме суд.

 

09 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів