Отримайте до 60 000 євро фінансування через програми підтримки Seeds of Bravery! 

Отримайте до 60 000 євро фінансування через програми підтримки Seeds of Bravery! 

 

25 березня добігає кінця прийом заявок від технологічних МСП, стартапів та скейлапів на участь в наступних програмах:  

- «Інноваційне підприємництво»: до 25 000 євро для забезпечення безперервності бізнесу та просування компаній, очолюваних жінками.

- «Інкубатори глибоких технологій»: до 25 000 євро для стартапів на ранніх стадіях, які займаються діяльністю, що передує MVP. 

-«Відбудова України»: до 25 000 євро для технологічних МСП, які швидко відновлять післявоєнну Україну. 

?? «Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій»: до 50 000 євро для компаній, які прагнуть масштабувати прототипи та розширити ринкове охоплення.

Окрім цього, до 20 травня відкрита друга хвиля прийому заявок на програму «Бізнес та інноваційні послуги», в рамках якої можна отримати гранти до 10 000 євро на придбання наступних послуг:

- Бізнес-консалтинг: допомога у вдосконаленні та розвитку бізнес-моделі, бізнес-плану або стратегії зростання

- Аналіз IPR та патентів: експертні послуги з питань прав інтелектуальної власності та патентної стратегії, що допомагають бізнесу захищати та розвивати свої інновації.

- Аналіз/валідація ринку: глибоке занурення в ринкові тенденції, потреби клієнтів та валідаційні дослідження для забезпечення відповідності та готовності до ринку.

- Послуги з інтернаціоналізації (включаючи участь у конференціях, ярмарках та місіях): підтримка у розширенні діяльності на нові європейські ринки та дотримання регуляторних вимог.

- Послуги з управління портфелем та зв'язки з інвесторами: підтримка у складанні чіткої фінансової звітності та ефективна комунікація з інвесторами.

- Планування та цифрові інструменти для краудфандингових кампаній (акціонерного капіталу): рекомендації щодо інтеграції цифрових технологій у фандрейзинг.

Якщо ви плануєте податися на програму "Бізнес та інноваційні послуги", дотримуйтесь наступних рекомендацій:

Cost estimate (Кошторис витрат):

- Обовязково прописуйте бюджет, який має включати одну із 6 запропонованих послуг (Бізнес-консалтинг, Аналіз IPR та патентів, Аналіз/валідація ринку, Послуги з інтернаціоналізації, Управління портфелем та зв'язками з інвесторами, або Планування та цифрові інструменти для краудфандингових кампаній);

- Прописуйте у бюджеті видатки на закупівлю;

- Не включайте витрати на обладнання/комплектуючі та інше;

- Перевіряйте, аби стаття видатків по послугах відповідала ціні, зазначеній в Пропозиції.

Offer (Пропозиція)

Пропозиція є обов'язковою вимогою для отримання гранту, тому ми рекомендуємо ретельно обирати постачальника послуг. Під час запиту на offer від потенційних провайдерів, будь ласка, зверніть увагу на наступне:

- Пропозиція повинна чітко відповідати послугам, що надаються в рамках гранту;

- Вартість послуг має бути чітко вказана і збігатися з сумою, зазначеною в Кошторисі витрат;

-Пропозиція має бути офіційною: якщо це документ, то він має містити підпис та печатка надавача послуг, якщо це презентація, то має бути дата, контакти та електронна адреса надавача послуг;

* Пропозиція у вигляді документа WORD або скріншоту не вважається офіційною.

Завершеність заявки

Будь ласка, перед подачею повної заявки перевірте, чи всі документи прикріплені. 

Додатково до фінансової підтримки, всі програми проєкту покликані вивести відібрані проєкти на новий рівень, забезпечивши їх необхідним менторством, ресурсами та можливостями для налагодження зв'язків з європейськими стейкхолдерами.

Загалом в рамках проєкту можна залучити до 60 000 євро.

Подати заявку: https://seedsofbravery.eu/

Посібник для заявників: https://getonepass.eu/opportunities/uaseed

За фінансової підтримки Європейського Союзу через Європейську Інноваційну Раду. Погляди та думки, викладені в цій публікації, належать виключно автору(ам) і не обов'язково відображають позицію Європейського Союзу або Європейської Комісії. Ні Європейський Союз, ні Європейська Комісія не несуть за них відповідальності. Проєкт UASEEDs отримав фінансування від Рамкової програми "Горизонт Європа" в рамках грантової угоди № 101104445.

#SeedsOfBravery #UASEEDs #DeepTech #DeepTechInnovation #EuropeanInnovationCouncil #EIC #UA

 

 

14 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів