Закарпатець намагався переправити через кордон 16 чоловіків за 111,5 тисяч доларів

Закарпатець намагався переправити через кордон 16 чоловіків за 111,5 тисяч доларів
Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

 

Учора ввечері, в ході реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу, прикордонні наряди від відділів «Косино» та «Лужанка» виявили на околиці села Велика Бийгань 12 осіб, які прямували в бік державного кордону. Під час подальших пошукових заходів, за допомогою безпілотника, було виявлено ще 5 осіб.

16 із затриманих чоловіків мали намір незаконно потрапити в Угорщину.

Усі вони є жителями з дев’яти різних областей України, а саме: Дніпропетровської, Івано-Франківської, Донецької, Луганської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Закарпатської та Львівської. Супроводжував зловмисників 27-річний місцевий мешканець, який разом із п’ятьма своїми «клієнтами» намагався втекти від прикордонників.

Для з’ясування обставин та складання протоколів про вчинені адмінправопорушення, затриманих доставили до прикордонного підрозділу.

Загалом усі 16 чоловіків сплатили переправникам 111,5 тисяч доларів США.

Наразі співробітники оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського загону встановлюють коло усіх причетних до організації протиправної діяльності осіб.

Щодо виявлення у діях 27-річного закарпатця ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

 

 

15 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів