Як замовляти товари з улюблених магазинів Європи та США

Як замовляти товари з улюблених магазинів Європи та США

 

Міжнародна доставка від спеціалізованого сервісу стане розумним виходом із ситуації, якщо в улюбленому інтернет-магазині немає послуги доставки в Україну. Або така опція є, але вона складна чи вартість посилки обійдеться занадто дорого. Коли покупець обирає товари на закордонному шопінг-майданчику та тисне кнопку «Замовити», він мріє, щоб вподобані речі прибули швидко й недорого. Для цього потрібна міжнародна доставка, що надає адреси власних складів за кордоном, куди можна оформляти замовлення, а потім отримувати їх в Україні.

Служба міжнародної доставки: яку обрати, щоб купувати вигідно

Сервіс Meest Shopping дає змогу без зусиль знаходити унікальні товари на Amazon та eBay, насолоджуючись шопінгом без кордонів. Щоби придбати модні товари, більше не потрібно їхати за кордон. Оформити замовлення можна в мобільному застосунку або на сайті. Після швидкої реєстрації клієнт отримує список складів з адресами та унікальний ID-номер.

Декілька варіантів шопінгу

Купувати можна в декілька способів. Кожен може обрати найзручніший і найвигідніший. Є можливість розділити вартість доставлення з іншими покупцями завдяки функції «Спільний кошик» або купувати самостійно. Якщо немає часу, покупець просто надсилає лінк на обрані речі, а сервіс сам викуповує їх для клієнта.

Доставка товарів відбувається швидко. Вона доступна в багатьох містах: Києві, Львові, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Одесі. Є відстеження за трек-номером. За потреби компанія надає додаткові послуги, такі як консолідація, фотозвіт, додаткове пакування.

Сервіс доставки покупок в Україну: які магазини доступні українським споживачам

У каталозі Meest Shopping зібрані популярні інтернет-магазини для покупок. Так, можна придбати улюблені кросівки від New Balance або купити автозапчастини. Замовити речі в обраному закордонному магазині – найдешевша альтернатива для покупок брендових речей, адже ціни там часто набагато нижчі, ніж на аналогічні позиції в Україні. Як це можливо:

  1. Знижки. Можна побачити до 90 % під час сезонних та святкових розпродажів.
  2. Старі колекції. Магазини знижують ціни на товари минулих сезонів, даючи змогу заощаджувати значні суми.

У закордонних інтернет-магазинах клієнт купує товари безпосередньо у виробників, уникаючи націнок від посередників та роздрібних магазинів. Окремі бренди створюють власні програми лояльності. Наприклад, Nike часто поширює промокоди, які можна використовувати для додаткових знижок на покупки. А Puma в період «Чорної п’ятниці», Різдва й інших свят пропонує значні знижки на весь асортимент.

 

04 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів