Чому побутову техніку та електроніку краще купувати в магазині Avic

Чому побутову техніку та електроніку краще купувати в магазині Avic

 

Життя сучасної людини неможливо уявити без побутової техніки та електроніки. І не важливо, де вона живе – в мегаполісі, невеликому містечку чи селі. Телевізори, мобільні телефони, пральні машини, праски, пилососи, електрочайники, комп'ютери та десятки інших необхідних гаджетів давно є необмінними в нашому побуті. Ми їх не помічаємо, коли вони є і одразу почуваємося як без рук, якщо щось виходить із ладу.

Звісно, якщо є попит, то є й магазини, готові задовольнити цей попит. В Україні таких немало. Одним із надійних та перевірених є магазин електроніки Авік https://avic.com.ua/smartfonyi/proizvoditel--xiaomi. Багато хто напевно бачив ці магазини з зелено-чорним логотипом на вивісці, або ж рекламу в інтернеті.

Перший магазин Avic в Україні відкрився ще в 2009 році в Харкові. Наразі торгові точки українського ритейлера також працюють в Києві та Одесі. Та, звісно ж, щойно продаж техніки став перекочовувати до мережі, Авік відкрив свій віртуальний торговий майданчик. Ось, будь ласка –avic.com.ua, раптом ви ще не знаєте.

Нема сенсу описувати переваги інтернет-покупок – цілодобова доступність, економія часу та коштів. Це давно відомі речі. Просто розповімо про те, яким є інтернет-магазин «Avic», та які «плюшки» він пропонує своїм покупцям.

Онлайн-магазин техніки Авік – зручна навігація, і не тільки!

Потрапивши на сайт, привертає увагу великий асортимент магазину, який для зручності розбитий на категорії, а ті, в свою чергу, на підкатегорії. Зокрема, це:

  • Apple Store;
  • Apple Б/У;
  • Смартфони;
  • Побутова техніка;
  • Ноутбуки та планшети;
  • Телевізори та аксесуари;
  • Аудіотехніка;
  • Комп'ютери;
  • Game Zone;
  • Гаджети;
  • Електротранспорт;
  • Розумний будинок;
  • Фото-відео техніка;
  • Аксесуари;
  • Все буде Україна;
  • Товари для дітей.

Якщо ви шукаєте якийсь конкретний товар, можна, не гаючи часу, скористатися рядком пошуку.

Також на Головній сторінці сайту повідомляється про всі акції інтернет-магазину.

Чи зручно на Avic шукати потрібний товар?

Працює пошук приблизно так. Обираємо якийсь розділ, наприклад, навушники. Ми бачимо безліч фільтрів, які магазин додав для зручності пошуку потрібного товару. Всі навушники відсортовані за брендами, ціною, популярністю, технічними характеристиками.

Візьмемо інший розділ, наприклад пральні машини. Аналогічно, бачимо, класифікацію по брендам, ціні, популярності, типу машини та завантаження, кольору та ще ряду технічних характеристик.

Тепер виберемо товар. Наприклад, нам сподобалася пральна машина SAMSUNG WW60J4213JW/UA. Якщо клацнути на її зображення, ми потрапимо на сторінку товару, де представлені детальні технічні характеристики, фото, відгуки інших покупців. Це дуже зручно!

Що ще пропонує інтернет-магазин Авік?

Якщо з тої чи іншої причини ви не маєте змоги купити техніку, але вона конче вам необхідна, скористайтесь розстрочкою. В магазині Avic купити електроніку можна частинами або в кредит, умови дивіться на відповідних сторінках на сайті ритейлера. А також інформацію про способи та вартість доставки. Що ж, все дуже зручно та інформативно.

Якщо ж у вас залишилися питання, їх можна поставити консультанту магазину та отримати кваліфіковану відповідь.

Після того, як ви оберете потрібний товар, вам запропонують способи оплати – готівковий та безготівковий. Доставку можна замовити, як на відділення поштової служби, так і додому. Доставка зазвичай відбувається протягом одного-трьох днів.

На всі товари дається гарантія, всі необхідні документи будуть додані до товару, який потрібно буде підписати або кур'єру, або в поштовому відділенні. Але, звичайно ж, при отриманні потрібно перевірити якість товару, щоб уникнути непорозумінь, і у разі виявлених несправностей, повернути продавцю. Як бачите, магазин Avic – це чудове місце, в якому знайдеться вся необхідна техніка за вашими запитами.

 

11 липня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів