У середу, 14 серпня, Парк ліхтарів Lights&Dreams зможуть безкоштовно відвідати громадяни  пільгових категорій

У середу, 14 серпня, Парк ліхтарів Lights&Dreams зможуть безкоштовно відвідати громадяни  пільгових категорій
У середу, 14 серпня, вхід до парку світлових фігур Lights&Dreams, що зараз проходить в Боздоському парку в Ужгороді, буде безкоштовним для соціально незахищених категорій населення. Без оплати потрапити на фестиваль зможуть діти війни, діти сироти, люди з інвалідністю I-II групи та представники УБД. Пенсіонери отримають знижку на вхід у 25%.

 

«Наше головне завдання зараз - дарувати українцям позитивні враження, а дітям - щасливе дитинство, бо вони на це заслуговують, попри всі обставини. Тож ми хочемо зробити приємне тим людям, які з певних причин не можуть потрапити до парку, але дуже хочуть»,- каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Нагадаємо,  Lights&Dreams це тематичний парк ілюмінації та  масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від трьох до семи метрів заввишки. Всі фігури виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп. Світлові інсталяції стали невід’ємною частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти.

Адреса: Боздоський парк м. Ужгород  (Слов’янська набережна, 31) 

Часи роботи: щодня з 20:00-23:00 

 

07 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів