13 компаній Закарпаття вже приєдналися до програми «Національний кешбек»

13 компаній Закарпаття вже приєдналися до програми «Національний кешбек»
Про це повідомила Закарпатська ОВА.

 

Коник, Шато Чизай, Снекс продактс, Алекс, Харчові технології Закарпаття, Крок Вуд, Біопел та інші провідні підприємства краю зареєстрували свою продукцію в системі.

 Тепер покупці можуть отримувати на картку 10% від вартості їхніх товарів. Мова про натуральні соки, вина, снеки, мінеральні води, оригінальні меблі, аксесуари для оселі, корм для домашніх улюбленців, паливні брикети тощо.

 Максимальна сума кешбеку – 3 000 грн на місяць. Кошти можна витратити на медичні, комунальні послуги, квитки на потяг, спорт, кіно, задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації.

 Ініціатива «Національний кешбек» покликана стимулювати громадян купувати український продукт та підтримувати вітчизняний бізнес, котрий працює попри всі виклики війни.

 Програма вже працює в АТБ, Епіцентр K, Нова лінія, Comfy, Сільпо, OKKO, WOG, UKRNAFTA та інших мережах, зокрема й у фірмових магазинах Шато Чизай, в одній з аптек Ужгородського району.

 Загалом понад 700 українських виробників зареєстрували в системі 130 тисяч товарів. Перевірити їх, знайти магазин чи бренд, які беруть участь у програмі, можна тут  https://madeinukraine.gov.ua/perelik-tovariv.

Як громадянам долучитися до «Національного кешбеку», читайте за посиланням  https://t.me/zoda_inform/17735. Нагадаємо, триває бета-тестування програми

 

14 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів