Запрошуємо ужгородців відвідати найяскравіші події осені

 

Літо добігло кінця – та це не привід сумувати. Подаруйте собі й близьким незабутні емоції з концертами від Karabas.com, які відбудуться вже найближчим часом!

Антон Тимошенко – 17 жовтня 2024, 19:00, Закарпатська обласна філармонія

Популярний український стендапер Антон Тимошенко завітає до Ужгорода з новим сольним концертом, на якому ви почуєте найдотепніші жарти з нещодавнього туру коміка США й Канадою.

Антон переконаний, що влучний гумор – це наша ментальна зброя у боротьбі з будь-якими стресами та життєвими негараздами. Переконайтеся в цьому і ви!

Jerry Heil – 4 листопада 2024, 19:00, Закарпатський обласний музично-драматичний театр 

Яскрава представниця нової хвилі української музики Jerry Heil пише та виконує музику, яка йде від душі – а її щирі композиції заворожують мільйони слухачів у всьому світі.

Спеціально для українських шанувальників співачка підготувала багато сюрпризів, тому не пропустіть свій шанс завітати на теплий концерт у рідному місті!

Дизель Шоу – 31 жовтня 2024, 19:30, Закарпатський обласний музично-драматичний театр 

Найкраще гумористичне шоу України прямує до Ужгорода з унікальною програмою, щоб подарувати заряд позитиву кожному, хто завітає на концерт!

Ви почуєте актуальні патріотичні історії, які надихають на Перемогу, зустрінете нових та давно улюблених героїв, і проведете незабутній вечір у неймовірно крутій компанії!

Хочеш бути в курсі всіх подій у твоєму місті? Підписуйся на @karabas.com_uzhhorod!

 

23 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів