Кримські власті не мають наміру віддавати Південний берег в оренду Росії.

Питання передачі Південного берега Криму (ПБК) в оренду Росії навіть не стоїть на порядку денному. Про це заявив голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим (АРК) Борис Дейч.

 

Так він прокоментував висловлення міністра курортів і туризму АРК Олександра Таряника, який запропонував віддати Росії в оренду на 99 років весь берег півострова від Алушти до Судака.
"Це не думка Верховної Ради чи Ради міністрів Криму, це особиста думка міністра і він її висловив", - підкреслив спікер кримського парламенту.
Зазначимо, що з пропозиці?ю віддати ПБК в оренду Росії Олександр Таряник виступив на нараді в Раді міністрів автономії з підготовки до курортного сезону, аргументуючи свою пропозицію тим, що такий крок міг би посприяти розвитку курортної галузі.
"Віддати років на 99 Росії весь берег від Алушти до Судака, і нехай нафтові магнати, компанії вкладають в аеропорти, в інфраструктуру і в очисні споруди", - сказав міністр. За його словами, гроші для цього в Росії ?. За матеріалами "?нтерфакс-Україна".

 

30 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів