Сьогодні в Ужгороді про роботу Закарпатської філії “Укртелеком” розповідав директор підприємства Олексій Крупкін

Він повідомив, що станом на 1 липня цього року в черзі на встановлення телефонів перебуває 43,5 тисячі чоловік, з яких 1861 особа користується пільгами

 

Загалом, з початку року, як повідомили в прес-службі ОДА, ?пільговикам? встановлено 1268 телефонів. Сформовано адресні списки осіб пільгової категорії та закладів соціально-побутового призначення. На сьогодні телефо-нізовано в 10 районах та містах області всі фельдшерсько-акушер-ські пункти. Однак проблемним це питання залиша?ться в Тячівському районі, де із 17 ФАПів 10 не телефонізовано, та в Міжгірському, де потрібно встановити телефони ще 9 таким медичними установам. Всі заклади освіти телефонізовано у 9 адміністративно-територіальних одиницях. Гострою залиша?ться ця проблема в Тячівському, Міжгірському, Хустському, Великоберезнянському районах.
За перше півріччя 2004 року капітальні вкладення в розвиток телекомунікаційних мереж зв?язку Закарпатської філії ?Укртелекому? склали 23 мільйони 400 тисяч гривень. Це у п?ять разів більше, ніж за аналогічний період минулого року. За шість місяців введено в експлуатацію потужностей АТС загальною абонентською ?мністю близько 11 тисяч номерів. Для порівняння, за весь минулий рік цей показник складав менше 12 тисяч номерів.

 

03 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів