Сьогодні шоу-вистава "Мукачево" продовжувалася

Закарпатці у ВР воюють далі

 

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко особисто подякував сержанту патрульно-постової служби міліції з Мукачевого, який заявив, що залишив будівлю мукачівської міськради, де зберігалися виборчі бюлетені та протоколи виборів мера, за наказом свого керівництва.
Про це у вівторок повідомила прес-служба "Нашої України".

Ющенко прийшов у гостьову ложу Верховної Ради, з якої сержант міліції спостерігав за подіями в парламенті, потиснув руку міліціонеру, познайомився з ним, подякував за мужній вчинок.

"Сьогодні ця людина захища? демократію в Україні", ? заявив Ющенко. Він зізнався, що для нього виголошена з парламентської трибуни заява стала несподіванкою.

"Наша Україна" докладе максимум зусиль, щоб захистити цю людину, відстояти його позицію, адже сьогодні, фактично, від сержанта міліції багато в чому залежить, чи буде захищено вибір мешканців Мукачевого. Цей вчинок і да? шанс на відновлення справедливості", ? відзначив Ющенко.

"Ні для кого не секрет, в якій державі ми з вами зараз живемо. Для більшості громадян запорукою спокійного життя ? мовчання. Тож людина, яка не побоялася сказати правду, ? геро?м", ? наголосив лідер "Нашої України", вкотре наголосивши, що з огляду на реалії, питання безпеки міліціонера Жумелі ? надзвичайно важливим.

Нагада?мо, що Жумеля, який був присутнім у вівторок на ранковому засіданні Верховної Ради, особисто підтвердив достовірність заяви, зачитаної з парламентської трибуни Ніною Карпачовою і погодився давати свідчення щодо протиправних дій керівників силових структур під час виборів міського голови Мукачевого.

 

01 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів