Податківці провели рейдові перевірки

Паркуватися треба, а платити не обов’язково

 

Нещодавно податківці Ужгорода під час рейдових перевірок правильності справлення до місцевого бюджету збору за паркування автотранспорту з?ясували, що значна кількість власників припаркованих автомобілів не оплачують відповідні квитанції.
Обслуговування зон парківок на території обласного центру здійснюють чотири суб??кти підпри?мницької діяльності. Один із них "Транспарком" обслугову? 238 машиномісць. Вартість квитка в Ужгороді рівна 1 гривні за годину перебування у зоні паркування. За підрахунками податківців таке підпри?мство могло б за добу отримувати 1900 грн. доходу. Однак, середньоденні надходження становлять приблизно 400 грн.
Як повідомили в управлінні оподаткування юридичних осіб ДП? в Закарпатській області, негативно вплива? на надходження коштів до бюджету несправляння збору за паркування автотранспорту тривалістю до 10 хв., коли власник залиша? автомобіль на необмежений термін, а контролер йому квиток не вида?. Відповідні пропозиції щодо поліпшення ці?ї ситуації податківці направили меру Ужгорода. За словами контролерів, які працюють в зонах паркування, ситуації навіть не допомагають блокіратори, які встановлювались на місцях паркування автівок.

 

22 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. чИТАЧ 2004-08-22 / 16:48:00

    "з’ясували, що значна кількість припаркованих автомобілів не оплачують відповідні квитанції." - ЦЕ, НАВІТЬ, ПО ПРИКОЛУ: АВТОМОБІЛІ НЕ ОПЛАЧУЮТЬ ВІДПОВІДНІ КВІТАНЦІЇ. ЧОМУСЬ РАНІШЕ Я ВВАЖАВ, ЩО ЦИМ ЗАЙМАЮТЬСЯ ВЛАСНИКИ МАШИН.