Пожежники почали перевірки виборчих дільниць

31 жовтня 2004 року громадяни України обиратимуть Президента країни. Відповідні служби Закарпаття, серед яких і пожежно-рятувальна, повинні зробити все, щоб проведення виборчого процесу пройшло на належному рівні.

 

У серпні працівники державного пожежного нагляду УМНС України в Закарпатській області почали перевірки протипожежного стану виборчих дільниць. У разі виявлення недоліків на зазначених об??ктах, до виборів ще досить часу, щоб їх виправити. Коли ж останн? неможливе, тоді дільницю варто перенести в інше місце, адже йдеться про безпеку людей.
Не зайвим буде ще раз нагадати вимоги щодо пожежної безпеки на виборчих дільницях. Так, всі вони повинні відповідати вимогам правил пожежної безпеки, які стосуються об??ктів з масовим перебуванням людей, а саме: приміщення виборчої дільниці повинно мати не менше двох евакуаційних виходів, а двері відкриватися у напрямку виходу людей; шляхи евакуації не можна захаращувати різними предметами, килими й килимові доріжки мають бути надійно прикріплені до підлоги.
Дуже велике значення для протипожежного захисту виборчих дільниць ма? їхн? забезпечення у повному обсязі первинними засобами пожежегасіння, наявності й справності джерел зовнішнього водопостачання.


Володимир БОДАК, заступник начальника УМНС України в Закарпатській області

 

30 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів