Політична боротьба триває

Довірена особа кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка Андрій Ковальчук виграв суд

 

За інформаці?ю прес-служби Регіонального штабу Віктора Ющенка в Закарпатській області,
довірена особа кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка Андрій Ковальчук виграв суд.Нещодавно газета Ужгородської райради та райдержадміністрації ?Вісті Ужгородщини? ?64-65 (7118) від 21.08.2004р. опублікувала статтю під назвою ?Нам потрібна стабільність? за підписом керівника апарату Ужгородської районної державної адміністрації Михайла Бізілі, який відкрито агіту? за кандидата на пост Президента України Віктора Януковича. Цим самим посадова особа Ужгородської райдержадміністрації порушила закон України про вибори Президента України.
3 вересня 2004 року Ужгородський міськрайонний суд в Закарпатській області в складі: головуючого судді Павла Микуляка, суддів Оксани Монич та Ганни Фазекош частково задовольнив скаргу довіреної особи кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка по 70 територіальному виборчому округу Андрія Ковальчука на неправомірні дії керівника апарату Ужгородської районної державної адміністрації Михайла Бізілі та редакції газети ?Вісті Ужгородщини?.
Суд виніс рішення визнати такими, що не відповідають вимогам Закону України ?Про вибори Президента України? дії головного редактора газети ?Вісті Ужгородщини? Луїзи Воробець, що призвело до порушення положень закону про вибори Президента України.

 

09 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів