Митникам також дісталось

керівникам митних служб слід максимально відмобілізувати свої зусилля, аби виконати доведені показники надходжень до бюджету

 

Голова ОДА ?ван Різак провів нараду з керівниками Карпатської регіональної, Закарпатської та Чопської митниць - Валері?м Борисовим, Михайлом Порадою та Юрі?м Бараном. Мова йшла про стан виконання надходжень до Держбюджету по податках і зборах, що контролюються митними службами.

Отож, за 8 місяців 2004 року обсяги доходів загального фонду Держбюджету, за рахунок яких перерахову?ться дотація області, виконані у сумі майже 334 мільйона гривень. Це на 11% більше, ніж було заплановано. 52% з ці?ї суми склали податки і збори, що контролюються митними органами. Однак, виконання доведеного їм плану становить лише 93%, тобто не додано 11 мільйонів гривень.

Найбільше відставання до плану по податку на додану вартість із ввезених на територію країни товарів та ввізному миту. Крім того, знизилися майже на третину у серпні, порівняно з липнем, надходження на Чопській та Закарпатській митницях.

На нараді обговорювався пошук резервів для покращення ситуації. За словами ?вана Різака, керівникам митних служб слід максимально відмобілізувати свої зусилля, аби виконати доведені показники надходжень до бюджету. Від цього залежить, чи отрима? область додаткову дотацію, а відтак - скільки соціальних програм буде реалізовано у краї.

 

11 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів