Мобілка в Україні – не розкіш, а засіб телефонувати?

Оператори мобільного зв'язку в Україні повідомляють, що за останній рік кількість абонентів зросла вдвічі і зараз перевищує 7 мільйонів осіб.

 

Кількість стаціонарних телефонів зараз трохи перевищу? 11 мільйонів, але мобільні оператори певні, що невдовзі кількість "мобілок" і звичайних телефонів зрівня?ться.
Лідери ринку мобільного зв'язку в Україні ? компанії УМС та Київстар -відповідають за майже 99% абонентів і охоплюють понад 80% території України.
За минулий рік відбулося істотне зростання кількості абонентів. У випадку УМС кількість виросла на 97%, Київстар ? на 60%.
Крім того, мобільний зв'язок намага?ться реально конкурувати зі стаціонарним у сфері вартості.
Водночас вигляда? на те, що зараз в Україні, охопленій новизною і доступністю мобільного зв'язку, мало привертають уваги до потенційних проблем мобільного телефону ? передовсім того, який він може мати вплив на здоров'я користувачів, особливо молодшого покоління. В українській столиці, особливо у центрі, цілком нормальним видовищем ? підлітки з мобільними телефонами. Західні медики ж попереджають про шкоду, що її може завдати занадто інтенсивне користування мобільним телефонам дітям, в яких кістки черепної коробки м'які і не можуть захищати мозок від випромінювання.

 

18 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів