Ціни на хліб знижують

В Ужгороді висока вартість борошна, м’ясної та молочної продукції

 

На селекторній нараді в Ужгороді розглядали питання зниження цін на хліб та хлібобулочні вироби.
Згідно з моніторингом ціни на хліб та хлібобулочні вироби в області в середньому знизились на 12 відсотків і впродовж останніх трьох місяців залишаються без змін. За цей же період знизилась середня ціна на борошно з 1 гривні 80 копійок до 1 гривні 40 копійок. Разом з тим, вище цього рівня вона в Ужгороді, Хусті, Мукачеві, Хустському та Міжгірському районах. Хліб з борошна вищого гатунку при середньообласній ціні 1 гривня 73 копійки в Ужгороді кошту? 1,85 грн.
Щодо овочевої групи та картоплі, то ціни на них залишаються стабільними. До рівня 1 вересня знижено ціни на макаронні вироби, крупи гречану та манну, пшоно та рис. Однак подорожчали молочна та м?ясна продукція. Так, сметана подорожчала на 50 копійок, свинина в деяких районах та містах ? на 2 гривні.
Щодо тих осіб, які порушують правила торгівлі та визначені розміри торговельних надбавок на продовольчу продукції (гранична надбавка згідно з розпорядженням голови ОДА встановлена на рівні 15 відсотків), мають вживатися відповідні санкції.
U

 

04 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів