КВУ ініціює всеукраїнську акцію по уточненню списків виборців і в Закарпатті

За оцінками Комітету виборців України найбільшою проблемою, що могла вплинути на результати виборів стала низька якість списків виборців. Для унеможливлення повторення подібної ситуації, і На Закарпатті зокремаЮ під час другого туру КВУ пропонує низку заходів, котрі необхідно здійснити протягом найближчого часу.

 

Зокрема, Комітет виборців України ініцію? на Закарпатті всеукраїнську акцію "ЗНАЙДИ СЕБЕ!".
В рамках ці?ї акції КВУ заклика? виборців у вихідні 13-14 листопада кілька годин присвятити перевірці та уточненню списків виборців. КВУ заклика? всіх, кому небайдужа доля демократичних виборів Президента України перевірити правильність внесення себе, своїх близьких, сусідів та знайомих до списків виборців, а також переконатись в тому, що за їх адресою до списків не внесені так звані "мертві душі".
Таким чином присутність кожного виборця в списку повинна пройти громадський аудит. Це стосу?ться також тих, хто був внесений до списків напередодні та під час першого туру, оскільки не виключена фальсифікація списків для повторного голосування.
Також КВУ заклика? виборців, що не мають ре?страції за місцем проживання в терміновому порядку заре?струватися або довести місце постійного проживання у судовому порядку.
Лише точні і повні списки виборців ? запорукою достовірності волевиявлення громадян України.

Прес-служба КВУ

 

05 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів