"В Закарпатті ніхто не буде голосувати по команді"

Голова облдержадміністрації І. Різак запевнив журналістів, що область готова до проведення другого туру президентських виборів

 

На традиційній прес-конференції голова ОДА ?. Різак заявив, що Закарпаття вже готове до проведення виборів. Підготовлені відповідні технічні умови проведення голосування. Залиша?ться проблемним лише питання з уточненням списків виборців. За словами ?. Різака, неточності у списках тих, хто голосу?, ніколи не становили для області надзвичайної проблеми.
В цей час ОДА працю? в плановому режимі.
Як наголосив ?. Різак, в області ніхто не буде голосувати по команді.
U

 

17 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-11-18 / 11:37:00

    Можливо там якогось Феді і не було. Але все так і було. А той народ, який хоче нормально жити не треба підбурювати. А такі захисники влади як Ви ОСТАП і хочуть зірвати вибори. Від таких прислужників режиму нормальних ЛЮДЕЙ просто нудить. І я надіюсь, що після 21 листоапада здоровий народний організм відригне всю цю нечисть.

  2. Остап 2004-11-18 / 10:57:00

    Федя, а ти там був, що так все подробно описуєш? Щось схоже, що ти і є та провокаторська утка від влади, яка все робить для того, щоб підбурити народ і зірвати вибори.

  3. Соломія 2004-11-18 / 10:52:00

    Якщо когось можна змусити голосувати за потрібного кандидата (грошима чи примусом), то гріш йому ціна! І хай не кричить потім про погану владу. Такі й породжують диктаторів, бо заслуговують режиму. Мені боляче, але, здається, мій народ ще не позбувся стадного рефлексу і ще відчуває свист батога над спинами. Інакше, чому студенти не страйкували три-п"ять років тому, коли ледь животіли на стипендію, чому не виходили на барикади пенсіонери і мовчали усі (окрім донецьких шахтарів!!!!!), кому роками не виплачували зарплату! А тепер, хай заткнуться і насолоджуються політичним садизмом. І, взагалі, варто офіційно визнати мазохістський статус половини українців.
    Мене ніхто й ніколи не змусить робити щось, що суперечить моїй совісті. Я людина і це найвагоміший аргумент усіх моїх діянь!

  4. 2004-11-17 / 17:46:00

    Ви ще писали таке: "В Ужгороді залізничників змусили здавати паспорти для особливого контролю.Тих, хто відмовився, зобов”язали взяти відкріпні посвідчення для голосування у другому турі за себе і членів своїх сімей і здати їх керівництву за місцем роботи."
    Або Іван дурак, або він вважає закарпатців дурнями.

  5. Федір 2004-11-17 / 12:09:00

    Цікаво,чому ж Іван не сказав,що напередодні зустрівся з головними міліціштами і під виглядом звітної зустрічі провів нараду стосовно контролю за виборами.Крім того, попросив цих же міліціштів про співпрацю зі своїми радниками (добре знаними у краї бандюками)То що вони допомагатимуть людям опиратися їхньому ж тиску???!!!Щось ніц не віриться!