На сьогодні в області працює 536 підприємств з прямими іноземними інвестиціями

Доручено скрупульозно проаналізувати діяльність кожного підприємства з іноземними інвестиціями. Ті, хто не дотримуються умов договору, мають або переглянути підходи до справи, або припинити свою діяльність в регіоні.

 

Про підсумки роботи Головного управління зовнішніх зносин та інвестиційної політики за 10 місяців голові ОДА доповідав начальник цього управління Віталій Шаленик.

На сьогодні в області працю? 536 підпри?мств з прямими іноземними інвестиціями. З початку року в економіку краю інвестовано 50,5 мільйона доларів, що на 20 відсотків більше, ніж торік. Загальна сума прямих іноземних інвестицій становить 225 мільйонів доларів. За цим показником Закарпаття посіда? 10 місце в державі, а за обсягом прямих іноземних інвестицій на душу населення ? шосте. Збільшилася із 44 до 46 і географія країн ? учасниць інвестиційної діяльності. Лідерами і надалі залишаються США, Німеччина, Австрія, Угорщина та Японія. Аналізувалися в ході звіту і перспективи до кінця року. Плану?ться залучити в економіку краю ще близько 9 мільйонів доларів. Активізувати ці процеси допомогла б відміна мораторію на розгляд та схвалення нових інвестиційних проектів.


Прес-служба ОДА

 

18 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів