Газовики та обласна влада обіцяють зняти Ужгород з "газової бомби"

Ця проблема є актуальною вже кілька років поспіль: без закільцювання газопроводу Ужгород у будь-який момент може лишитися без блакитного палива

 

Річ у тім, що за радянських часів до всіх міст будували два газопроводи, Ужгород повважали занадто маленьким містечком і вирішили, що йому така розкіш не потрібна. У результаті, "ма?мо те, що ма?мо" ? незакільцьований газопровід може призвести до дуже тяжких і непередбачуваних наслідків. Не дай бог, звичайно ж. Але приклад найпростіший і найпоказовіший: якщо щось трапиться на газопроводі, який зараз нам пода? блакитне паливо, обласний центр може лишитися без газу загалом. Альтернативи нема?. Чим це може загрожувати ? можна, гадаю, й не пояснювати.
Вирішити це питання обіцяють вже кілька років кілька влад. Сьогодні вкотре на брифінгу в ОДА Лариса Ричик, начальниця головного управління економіки та Семен Тижук, директор ВАТ "Закарпатгаз" пообіцяли, що проблему буде вирішено. Можливо, й наступного року. Для цього треба гроші, причому не такі вже й великі ? треба добудувати 3 кілометри труби. Біда лише в тім, що ця труба повинна проходити під мостом, який будують у Боздоші вже енну кількість років. То й виходить замкнене коло: без мосту не буде газопроводу й вирішення актуальної для міста проблеми, а коли добудують міст (особливо з огляду на те, що вибори вже, можна казати, закінчилися)? невідомо.
Це десь нагаду? таке ? "наша пісня хороша, почнемо з початку"...

 

18 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів