ЯК ВИГЛЯДАТИМУТЬ ПОДАТКИ НА МАЙНО ТА НЕРУХОМІСТЬ НАСТУПНОГО РОКУ

Сьогодні в Ужгородському прес-клубі реформ відбудеться засідання, на якому обговорюватиметься тема "Оподаткування нерухомості в Україні та місцеві бюджети”.

 

Чергове засідання прес-клубу присвячено обговоренню законодавчих змін у сфері оподаткування, запланованих на наступний рік. На сайті Міністерства фінансів України опубліковано проект Закону України ?Про податок на нерухоме майно (нерухомість)?, який винесено на загальне обговорення. Позитивними моментами запропонованого законопроекту ? залучення додаткових коштів до місцевих бюджетів. Разом з тим експерти, в цілому позитивно оцінюючи пропозицію Міністерства фінансів України, відзначають ряд недоліків.
Микола Бутенко, начальник управління з оподаткування фізичних осіб ДПА в Закарпатській області проаналізу? заплановані нововведення та зокрема розповість про оподаткування доходів фізичних осіб при продажу та успадкуванні майна. ?ван Діус, начальник відділу начальник відділу громадських зв?язків і масово-роз?яснювальної роботи ДПА в Закарпатській області розповість як проходить робота над роз?ясненням проекту закону.
Микола Рябець, начальник управління фінансів Ужгородського міськвиконкому розповість про заплановані надходженні від цих видів оподаткування до місцевих бюджетів.

 

18 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів