До фальсифікацій на виборах влада готується грунтовно?

Анонімні чутки, які, тим не менше, не варто скидати з терезів: студентів закарпатських вищих навчальних закладів готують для проведення фальсифікацій

 

За офіційною інформаці?ю з неофіційних джерел, усім студентам юридичного факультету УжД??ЕПу наказали взяти відкріпні талони зі своїх дільниць і зібратися на 11 годину дня в неділю у приміщенні рідного інституту.
Питання для роздумів ? навіщо?

 

18 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. SLАVIА 2004-11-19 / 14:37:00

    Боже, невже на цьому сайті зявилися тверезомислячі люди? Невже знайшовся ще хтось, хто вміє реально оцінити ситуацію в країні? Ужгород, я завжди вірив у твій потенціал!

  2. Соломія 2004-11-19 / 14:01:00

    Пробачте, що забула представитися. Просто, дуже спішила висловити свою думку. Мене звати Соломія. А щодо залякувань, то погодьтеся, наші люди трохи слабкодухі. Поки у них не з"явиться "криша", вони мовчки ковтатимуть усі образи: від своїх начальників; від міліціонерів, які ходять по вулиці з кийками та жують жуйки чи соняшникове насіння; від даїшників, які можуть "просто так" зупинити авто і "попросити щось на каву"; від викладачів чи лікарів, які вимагають хабарі. Ми мовчали 13 років. Мовчали, коли нам не виплачували зарплат, мовчали, коли народжували у холодних пологових будинках при свічці, а пологи приймала санітарка, бо лікарі дивилися "Дику Розу"! І коли хтось наважувався тоді протестувати , то йому казали: "Ти що! Ти знаєш, з ким ти судишся, чи проти кого преш? Це ж той чи той..." Таке казали і мені. Але я не мовчала. Я тричі вигравала судові процеси проти неправомірних дій чиновників, я не раз мала бесіду з крутими батьками своїх учнів, яким треба було поставити правильну оцінку. Але я мала мужність і мудрість не лише протистояти, але й пояснювати, що майбутнє у міцних знаннях, а не в оцінках! І ніхто мене не вбив, не звільнив. За мною була правда і обгрунтовані аргументи. Зовсім не скромний вийшов коментар. Але, Наточко, якщо і Ви така, якщо друзі Ваші такі - то в України є шанс! Щодо того, що робиться тепер, то скажу відверто, що П"янукович, що П"ющенко, різниці нема. Діляться капітали, діляться сфери впливу. Це гірка правда, але у ній істина. І в цьому винуваті ми самі, бо мітингувати треба було 5 років тому!!!!!

  3. Natka 2004-11-19 / 12:20:00

    Пані Анонім, називайтеся, будь ласка, аби ми знали, з ким розмовляємо.
    Я теж так важаю, що наказати нікому нічого не можна, але є чимало прикладів, коли людям наказують, і вони це виконують. На жаль, ми це розуміємо, а вони ні. Чи, може,подискутуємо на тему "Кого і яким чином можна змусити проголосувати за того чи іншого кандидата"?

  4. 2004-11-19 / 11:46:00

    Я вже писала свою думку з цього приводу, але вже кілька годин мого коментаря не було на сайті. Це, звичайно не цензура, корекція, бо сайт, як я зрозуміла, незалежний. Але байдуже! Люди, кого з тих, хто має гідність можна змусити щось робити? Я теж працюю в системі, але мені навіть не наважуються щось подібне запропонувати! Поза очі називають "стервою", але добре знають, що думки цієї "стерви" ні за гроші, ні за страх не купиш! Чому інші, поховаючись по закутках скиглять, що їх залякують! Це вони самі залякуються!

  5. Feri 2004-11-19 / 11:33:00

    Наум Ібрагімович! Читайте "НОВИНИ ЗАКАРПАТТЯ". Цей ЗМІ вам більш зрозуміліший. Для чого ви сюди забрели? Ваш інтелект просто не дозволяє зрозуміти написане на цьому сайті.

  6. Natka 2004-11-19 / 11:12:00

    Наум Ібрагімович, я вже кілька років працюю в ЗМІ, і кому, як не мені знати, як часто така офіційна інформація з неофіційних джерел виявляється правдивою!
    А щодо сайту -- то невже на ньому повинні бути лише офіційні прес-релізи з міліції чи ОДА? Як на мене, ця новина -- така ж сама новина, як і інші по Ужгороду, а отже, заслуговує на увагу громадськості.
    І, з огляду на таку кількість коментів, таки заслужила

  7. Dyusy 2004-11-19 / 10:17:00

    Написано ж, за офіційною інформацією. Ну не побажав той же студент щоб його ім’я оприлюднили. Що в цьому такого?..

  8. Руслан 2004-11-19 / 01:35:00

    Наум. а чи не багато таких неофіційних випадків по УКРАЇНІ ,може пора визнати їх офіційними ,а незвиртати увагу на дрібні помилки на сайті

  9. Наум Ібрагімович 2004-11-18 / 20:25:00

    Але ж ви ЗМІ (засіб масової інформації), а не точка на пяному базарі.

  10. Dyusy 2004-11-18 / 19:34:00

    Наум Ібрагімович напевно знає більше...
    Чи краще мовчати про такі випадки? Хотів би я бачити того студента, котрий напряму заявив про такий наказ...

  11. Наум Ібрагімович 2004-11-18 / 19:22:00

    За офіційною інформацією з неофіційних джерел - повний брєд, ВАШ САЙТ ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ НА ПОМИЙНУ ЯМУ!!!