На позачерговій сесії Ужгородської міськради депутати підтримали волевиявленя народу

35 міських депутатів одноголосно підтримали волевиявлення ужгородців у другому турі виборів Президента України. Шестеро депутатів на сесію не з’явилися загалом

 

Щойно закінчилася позачергова сесія Ужгородської міської ради. На ній розглядалося кілька питань, однак основним було ? "Про суспілоьно-політичну ситуацію в місті і державі".
Проектів рішень щодо цього питання на сесію було винесено кілька, однак прийняли за основу з доповненями проект депутата Трачука. Окрім згаданого питання, у рішення сесії ввійшли й пункти засудження сепаратичних заяв на Сході України, а також підтримки дій закарпатських та ужгородських правохоронців (йдеться про п?ятничні події на стадіоні "Авангард").
Окрім цього, депутати висловили подяку всім членам дільничних виборчих комісісй міста, які не допустили фальсифікації під час виборів.
Повне й підписане міським головою Віктором Погор?ловим рішення буде опубліковане завтра.

 

30 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-12-01 / 10:06:00

    повністю погоджуюсь із "справедливим". Цих пацюків треба було просто знімати. Я гадаю, що терміново потрібно було провести збір підписів за їх відкликання і провести нові вибори депутатів. Ми мали шанс отримати нову міськраду з нормальними депутатами, а натомість маємо стару "перефарбовану" раду...

  2. справедливий 2004-12-01 / 09:35:00

    чесними у нашій міській раді можна назвати лише купку депутатів (Солонтай, Чижмарь, Чучка, Левицький, Панасенко, Бедь, Химинець, Ванжурак), а інші це криси, які при першій нагоді кинуть і цю ситуативну більшість.

  3. 2004-12-01 / 03:50:00

    Хвала Богу, що в нашому місті не перевелися чесні люди!