Обласне відділення Партії регіонів схвально оцінює звільнення прокурора Закарпатської області

Так сьогодні прокоментував відставку прокурора Володимира Лемака голова Закарпатського осередку “регіоналів” Олександр Ледида.

 

За його словами, у ?багатьох склалося враження, що протягом останнього часу обласна прокуратура перестала виконувати свою основну функцію ? нагляд за дотриманням норм Закону.? ?Натомість вона порушувала явно замовні справи і поступово перетворювалася на каральний орган, ? сказав О. Ледида. ? Карали ж, в основному, тих підпри?мців, бізнесменів та політиків, які ? опонентами обласної влади.? Олександр Ледида також заявив, що такий стан речей ? недопустимим. ?Закон ма? бути однаковим для всіх?, ? підкреслив він, повідомля? прес-служба обласного відділення Партії регіонів
Нагаду?мо, що 29 листопада ц.р. виконком обласного відділення Партії регіонів виступив із різкою заявою, в якій, у зв?язку із ситуаці?ю в області, запропонував лідеру партії та Прем??р-міністру України Віктору Януковичу вжити заходів для звільнення з посад голови облдержадміністрації п.Різака, начальника УМВС в області п.Варцаби та прокурора Закарпаття п.Лемака.

 

15 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів