Закарпаття вибори

Згідно з даними ТВК № 70 станом на 11.00 в Ужгороді проголосувало близько 13 000 тис. виборців - 15,77%, ТВК № 73 (Хуст) – 17 050 тис. виборців – 15%. Голосування йде спокійно.

 

ТВО 75, ДВК 25, с. Яноші, секретарем ТВК Черебан С. А. було виявлено 73 заяви для голосування на дому, жодна з яких не оформлена правильно, заяви написані 3 різними почерками. У загальному списку виборців не було зроблено жодної відмітки про те, що виборці голосуватимуть вдома. На місці працю? журналіст від каналу СТБ, а також туди виїхали міжнародні спостерігачі від ЕНЕМО. ? підстави вважати, що це порушення зроблено членами ДВК через незнання норм та процедур виборчого законодавства, але незнання законів не звільня? від відповідальності.
На цій же дільниці було зафіксоване голосування за межами ДВК. Важкохвора жінка прийшла проголосувати, але не змогла піднятися на 2-й поверх, дільниці, де відбува?ться голосування. На це один із членів ДВК та офіційний спостерігач від кандидата Януковича винесли бюлетень і заповнили його на вулиці.

Закарпатське обласне відділення КВУ

 

26 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів