Закарпаття вибори

У Грушеві, що на Тячівщини виявили реальну активність виборців

 

На площі Миру у Рахові після обіду виступав духовий оркестр з невеликим концертом. Музиканти мали на собі помаранчеві шарфики.

В ?ршаві проголосувало більше 60% виборців. Василь Керечанин, спостерігач від В.Януковича каже, що голосування проходить спокійно.

У Міжгір?ї подано близько 20 скарг до суду, по району їх кількість становить близько 50 штук. Активісти одні?ї з політичних сил повідомляють, що планують організовано привезти ще 100 осіб з району, які хочуть подати скарги до суду.

У с.Грушево, що на Тячівщині, скандально відомому з попередніх турів на 17.30 проголосувало на дільниці ?30 575 виборців з 2031, а на ДВК ?31 900 з 2299. Це звична явка для села, де більшість жителів ? свідками ?гови і не голосують. На минулих турах тут було майже 100% голосування, а сьогоднішній день показу? реальну явку виборців, кажуть спостерігачі. Як відомо результати виборів другого туру на дільниці ?30 були визнані недійсними.
Мобільна група, що сформована при мукачівській райраді, виявила деякі негативні моменти цього дня голосування: до прикладу у с.Ключарки відключили електрику і до цього часу електропостачання ще не відновлено. Голові сільради у В.Лучках підпалили прибудову за ніби ?то підтримку одного з кандидатів.

На Свалявщині проголосувало дві третини від загальної кількості виборців

Станом на 18 годину по більшості сільських дільниць Свалявщини проголосувало дві третини від загальної кількості виборців. Так, зокрема, у Тибаві на дільниці ? 31 з 704 виборців проголосувало 494 осіб. На цій дільниці спостерігачі працюють лише від одного кандидата у Президенти ? В. Ющенка. На сусідній дільниці ? 32 в с. Мала Мартинка контролюють хід виборів спостерігачі від обох кандидатів. Там же, за словами голови комісії Наталії Малеш, побували спостерігачі зі Словаччини та Франції.
Голосування спокійно, без жодних ексцесів проходить у селах Стройному та Дусині. Тут також явка виборців становить близько 70 відсотків.

Ужгородський прес-клуб ринкових реформ

 

26 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів