Для чого закарпатець привласнив майно військових?

Закарпатця, який їхав з зони АТО у відпустку, затримали за зберігання холодної зброї. Хлопця затримали представники транспортної міліції на привокзальній площі вокзалу станції Харків-Пасажирський Південної залізниці.

 

Як стало відомо, 25-річний мешканець Закарпатської області їхав із зони проведення антитерористичної операції у відпустку. Вилучений штик-ніж військовослужбовець вирішив забрати з собою.
 
Наразі речовий доказ направлено на експертизу. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 410 (Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
 
Санкція даної статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років. Матеріали в подальшому будуть передані до військової прокуратури, - повідомили в прес-службі УМВС України на Південній залізниці.

 

14 серпня 2014р.

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів