Чопські прикордонники виявили у гостей краю психотропні речовини

На ст. Чоп працівниками транспортної міліції виявлено у громадянок таблетки, які відносяться до наркотичних речовин. У даних громадянок вони не вписані у декларації та не повідомлено про них в усному опитуванні.

 

У міжнародному пасажирському поїзді №6212 сполученням «Загонь-Чоп», під час здійснення митного контролю у жінки, були виявлені таблетки, які відносяться до наркотичних речовин. Їдучи до дому 55-річна громадянка України, мала у сумочці серед особистих речей 30 пігулок медпрепарату «Фронтін».

Також у міжнародному пасажирському поїзді №16 сполученням «Будапешт- Москва» 45-річна мешканка США їхала в Україну. Працівниками митниці серед особистих речей виявлено 60 таблеток «Трамадол» у сумочці серед особистих речей.

Шановні громадяни, щоб взнати, що відноситься до наркотичних речовин перегляньте Постанову Кабінету Міністрів України «Перелік наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів». Якщо ви знаєте, що таблетки, відносяться до таблиць передбачених у постанові, не намагайтесь приховати таблетки від митного контролю, а краще внесіть їх у декларацію, - пише підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці. 

 

11 вересня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів