«Банда» озброєних крадіїв відстрілювались від ужгородських міліціянтів

Хто, за що, і в кого стріляв?

 

10 вересня, близько 14 години в ужгородському мікрорайоні Шахта лунали постріли

Як інформує "KorzoNews", мешканців Ужгорода, які в обідній час перебували в районі вулиць Тімірязєва та Благоєва, стривожили звуки пострілів з ​​вогнепальної зброї. Трохи пізніше до гаражів біля будинку №1 по вул. Благоєва прибули правоохоронці та експертно-криміналістична група управління МВС в Закарпатській області.

Кореспондент повідомив, що правоохоронці відмовилися давати офіційні коментарі. Водночас очевидці розповіли, що, судячи з усього, тут відбулося затримання злочинної групи квартирних злодіїв. За неперевіреними даними, працівники міліції переслідували зловмисників, які прямували на авто з центра міста. Намагаючись сховатися, підозрювані заїхали у двір між магазином "Тиса" та гуртожитком і опинилися в глухому куті. Після чого спробували відстрілюватися від міліціонерів. Один із зловмисників затриманий, другому, за чутками, вдалося втекти.

 

На місці події експерти проводять фіксування вилучених речових доказів, у числі яких радіоапаратура, пульти дистанційного керування, ціла колекція монет.

Чекаємо офіційного повідомлення і коментарів прес-служби У МВС у Закарпатській області

Костянтин Черкай

 

11 вересня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів