У Мукачеві дискотека закінчилась криміналом

Нічні клуби та дискотечні зали останнім часом стали місцями, де полюбляє «тусуватися» сучасна шкільна молодь. Але ж такі місця відвідують не лише неповнолітні. Туди частенько полюбляють зазирнути і дорослі, а інколи й не зовсім законослухняні люди, так було днями у Мукачеві.

 

Двоє місцевих 15-річних підлітків розважалися на так званій дитячій дискотеці. Трьом іншим відвідувачам, які, виявилося, раніше були судимі, щось не сподобалося в поведінці школярів, і вони вирішили показати їм, хто тут справжній господар.

Як наслідок - неповнолітні потрапили на лікарняне ліжко з діагнозом: перелом спинки носа, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Невдовзі повідомлення про малих пацієнтів надійшло з обласної дитячої клінічної лікарні у чергову частину міськвідділу міліції. Оперативникам відразу не вдалося встановити свідків бійки, а потерпілі стверджували нібито не знайомі зі своїми кривдниками.

Тільки після ретельних перевірок та відлрацювань правоохоронці карного розшуку з’ясували, що підлітків побили троє юнаків, які вже неодноразово потрапляли в поле зору міліції. Всі троє вже судимі за вчинення крадіжок. Двоє з них навчаються в місцевому училищі, один - учень-старшокласник. Пояснити причину свого зухвалого вчинку зловмисники не можуть. Кажуть: просто не хотіли, аби хлопці з іншого мікрорайону міста від відували дискотеку на «їхній території».

Того вечора, розповіли підозрювані, коли трохи стемніло, вони викликали хлопчаків на вулицю і почали бити. Камери відеспостереження зафіксували це дійство. Слідчі Мукачівського міськвідділу УМВС розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 ККУ «Умисне завдання легких тілесних ушкоджень». Триває досудове розслідування, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

14 вересня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів