У Хусті росли коноплі... прямо у ванній кімнаті

Старі люди кажуть, що заробіток на чужих сльозах не приносить добра. Але не всіх така пересторога зупеняє - окремі підприємливі громадяни влаштовують у власних домівках міні-гуральні з виготовлення самопального алкогольного напою або ж теплиці чи оранжереї, де дбайливо вирощують наркотичне зілля. Цей «товар» нині, на жаль, ходовий і прибутковий.

 

Ось і житель Хуста також вирішив зайнятися таким незаконним промислом. «Бізнесмен» у власному будинку культивував коноплі. Зілля потім у висушеному і подрібненому стані мав намір продати.

Відповідна інформація надійшла співробітникам СБНОН Хустського МВ УМВС. Під час її перевірки правоохоронці справді  виявили в помешканні хустянина заборонене зілля. Зокрема, із ванної кімнати вилучили вже висушене листя наркотичної рослини. Окрім цього, тут же стражі порядку знайшли спеціальний ящик з облаштованою системою вентиляції, обігріву, освітлення і таймерів для вирощування кращих сортів конопель. Зілля та міні-теплицю вилучили.

Якщо у хустському випадку «наркота» завдяки стражам порядку до споживача не дійшла, то на Берегівщині співробітники тамтешнього підрозділу БНОН змушені були виїжджати за викликом, аби боротися із наслідками діяльності подібних наркоторговців. Річ у тім, що стражам порядку зателефонували мешканці кількох будинків у Берегові і сповістили: на сусідньому обійсті хтось влаштував підозрілі нічні гуляння. Звідти, мовляв, долинає гучна музика, крики, які не дають людям спокійно спати. За вказаною адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Міліціонери виявили у «недобрій» хаті 30-річну господиню в компанії явно нетверезих чоловіків. Під час огляду приміщення і відвідувачів правоохоронці виявили та вилучили згорток з марихуаною, а ще спеціальний пристрій - «бульбулятор» для її вживання. З учасниками нічного «шабашу» була проведена | серйозна розмова. Триває розслідування, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

 

15 вересня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів