Терористи на сході України у концтаборах страчують людей (ВІДЕО)

На сході України, на підконтрольних ополченцям територіях катують і страчують людей.

 

Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає новину "Преса України".

Як інформує прес-служба, у звільнених від терористів населених пунктах українські військові не раз знаходили масові поховання людей.

За словами радника голови Служби безпеки України Маркіяна Лубківського, у відомстві склали точну карту із позначками таких місць. Варто зазначити, що інформацію про них, в СБУ отримують від місцевих жителів, від затриманих бойовиків та за каналами супутникової розвідки.

"Людей тримають в нелюдських умовах, під охороною, за колючим дротом. З перших днів використовували неприпустиму практику тоталітарних режимів. Замінили судові і інші правоохоронні органи каральними і створили так звані "трійки", які без суду і слідства хапали людей і їх розстрілювали або мордували, виносячи свої абсолютно незаконні вироки", - зазначає Лубківський.

Як повідомлялось раніше, злочини терористів СБУ збирається розслідувати разом з ОБСЄ та інституціями ООН, а винних у злочинах покарати і засудити усією світовою спільнотою.

Нагадаємо, що на основі захоплених територій бойовики хочуть створити "Південно-Західний федеральний округ РФ". Крім того, ополченці вирішили ввести на підконтрольних їм територіях тотальну цензуру і зажадали від інтернет-провайдерів заблокувати 27 місцевих та українських ЗМІ, щоб було легше вести інформаційну війну.

 

04 жовтня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів