На Ужгородщині затримали «храмових» злодіїв

У вересні на території Ужгородського району було скоєно чотири крадіжки зі сільських храмів.

 

У Минаї, неподалік Ужгорода, невідомі зловмисники, зламавши бокові двері, проникнули до греко-католицької церкви і викрали вночі з сейфа гроші вірників у сумі 30 тисяч гривень. Далі з православного храму в сусідній Розівці аналогічним чином зникли 1700 гривень. Пізніше нехристи залізли через розбите скло в церкву у Концові. Також обікрали, відтиснувши металопластикові двері, храм у селі Тийглаш. Тут із дерев'яного ящика для пожертв зникли гроші в сумі близько 300 гривень.

За всіма фактами були розпочаті кримінальні про а пошуком церковних злодюг зайнялись працівники карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції.

І от цими днями крадіїв вдалося затримати. Як з'ясували правоохоронці, церкви обкрадала злочинна група в складі трьох раніше судимих жителів села Галоч Ужгородського району. Двоє з них - рідні брати віком 35 та 28 років. На «діло» родичі брали зі собою ще й 23-річного спільника. Зловмисники зізналися в скоєному, слідство у справі триває. Тепер слідчі з'ясовують, де ще встигли наслідити негідники, котрі зазіхнули на святе..., пишуть "Відомості міліції".

Інформація СЗГ УМВС

Uzhgorod.net.ua

 

12 жовтня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів