На Закарпатті дочка відправила матір у реанімацію

Невеликий будинок в одному з віддалених сіл Мукачівського району став причиною конфлікту між найріднішими людьми - матір'ю і донькою.

 

 Тривалий час, як з'ясували правоохоронці, вони не можуть поділити нерухомість, зокрема хату, власником якої є пенсіонерка, а частка належить дочці. Обидві жінки не можуть тут вжитися. Недавнього вечора літня господиня знову почала виганяти дочку з дітьми жити до чоловіка, у якого, мовляв, є свій дім. Однак 44-річній мукачівці набридли постійні докори матері, і вона в серцях накинулася на стару з кулаками. Як наслідок, пенсіонерка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями грудної клітки, переломом ребра потрапила у лікарню.

Про потерпілу медики повідомили працівникам Мукачівського МВ УМВС. Тепер за скоєння цього злочину молодиці доведеться відповідати згідно із Законом. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.122 ККУ «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». Триває розслідування, повідомила Наталія Машіко.

 

19 жовтня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів