Зухвалі ужгородці обікрали в Берегові пенсіонерку

Ще на початку жовтня до берегівських міліціонерів звернулася 67-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що в її будинку «похазяйнували» невідомі зловмисники.

 

Зокрема, після візиту непроханих гостей зникли золоті прикраси на суму 10 000 гривень. За словами потерпілої, спритники скористалися її безпечністю. Річ у тім, що жінка залишила помешкання незачиненим, а сама подалася на подвір'я з тильного боку розвішувати білизну. Пенсіонерка каже, що була відсутня недовго; коли повернулася, застала на порозі свого помешкання незнайомого молодика той

спокійнісінько зауважив, мовляв: сам не з місцевих, розшукує ромський табір. Спершу жінка не запідозрила нічого лихого. Згодом, збираючись до магазину у центр міста, вирішила одягнути золоті прикраси, та скринька, де господиня зберігала свої коштовні прикраси, виявилася порожньою. Довелося зателефонувати в міліцію.

Внаслідок  проведених слідчо-оперативних заходів працівниками карного розшуку берегівської міліції' вдалося швидко вийти на слід зухвалих крадіїв. Ними виявилися троє неповнолітніх із Ужгорода. «Трійця» приїхала в Берегово погостювати, а заодно вирішила збагатитися. Один з юнаків проникнув до будинку й викрав золоті прикраси, двоє напарників чекали його на вулиці, пильнуючи, чи хто не йде.

Дві жіночі каблучки слідчі вилучили. Ще стільки юні спритники вже встигли продати. Особу покупця встановлює слідство.   

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.З ст.185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло». Триває розслідування.

Яна ДЕНИСЮК. Берегівський РВ

 

19 жовтня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів