Вітчим, який хотів застрелити пасинка, отримає покарання - сім років ув’язнення

До семи років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 51-річного жителя села Вільховиця, який торік у березні з мисливської рушниці намагався застрелити свого пасинка.

 

 

Спершу, нагадаємо, у чергову частину Мукачівського міськвідділу УМВС від медиків амбулаторного пункту села Вільховиця надійшло повідомлення про вогнепальне поранення 15-річного тамтешнього юнака. Хлопець був при тямі. Але травми мав тяжкі - вогнепальне непроникаюче поранення лобної ділянки голови, численні дрібні тілесні ушкодження, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Потерпілого негайно госпіталізували і прооперували. Як з'ясували правоохоронці під час досудового розслідування, кривдником підлітка був співмешканець його матері. Чолов'яга раніше притягувався до кримінальної відповідальності, ніде не працював, зловживав алкогольними напоями. Конфлікти у родині, де виховувались двоє дітей: спільна дочка і хлопець від першого шлюбу, не були рідкістю. Останнім часом чоловік з дружиною жили окремо.

Того дня мати зі старшим сином прийшли до чоловіка. За словами жінки, її благовірний саме перебував у запої, тому не впускав їх спільну дитину до школи. Тільки-но побачивши пасинка, він оскаженів і зчинив сварку. А далі схопив рушницю і двічі вистрелив вгору над хлопцем. Втретє, перезарядивши рушницю, намагався вцілити в підлітка. Після вчинення замаху на вбивство чоловік втік з дому. Однак до вечора його виявили і затримали співробітники міліції. Усвідомивши, що накоїв, зловмисник сховався у коморі односельчанина. Уникнути відповідальності йому не вдалося. Матеріали досудового розслідування, розпочатого за двома статтями Кримінального кодексу України: «Замах на вбивство» та «Незаконне поводження зі зброєю», були передані до суду. А днями зловмисник отримав заслужене покарання, пишуть "Відомості міліції".   Uzhgorod.net.ua

 

 

19 жовтня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів