Підроблені ліки до споживачів не дійшли

Співробітники служби безпеки України викрили протиправну діяльність міжрегіональної організованої групи з числа наших співвітчизників, які організували підпільну лабораторію, де з контрабандної сировини виготовляли сильнодіючі та отруйні речовини і фальсифіковані і лікарські засоби.

 

Встановлено, що для фальсифікатів завозилася китайська сировина, а готові «препарати» з приховуванням від митного контролю постачались в європейські країни. На сьогодні вже затримали трьох зловмисників. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання контрабандистів виявили та вилучили десять тисяч пігулок та п'ять тисяч ампул анаболічних стероїдних препаратів, а також лікарські засоби сумнівного походження.

У гаражі, що належить одному з учасників угруповання, правоохоронці також натрапили, на підпільну лабораторію, звідки вилучили обладнання для виробництва, пакування та сортування кількох сильнодіючих лікарських препаратів 18 кілограмів сировини, що використовувалася для виробництва пігулок, понад 20 тисяч порожніх ампул, наклейки та пристрої для виготовлення фальсифікату. За висновками спеціалістів, загальна вартість вилученого на «чорному» ринку становить близько 450 тисяч гривень. Наразі ще проводяться відповідні експертизи, слідчі дії тривають, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

02 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів