Людина у форменному одязі - ще не міліціонер

В Ужгороді виявили підозрілого чоловіка, який розгулював у куртці працівника ДПС.

 

Тільки той, хто більш-менш розуміється на форменому одязі (знає, який шеврон має мати та чи інша служба, що означають розпізнавальні нашивки), може відразу здогадатися: перед ним справжній правоохоронець чи самозванець. На пересічного громадянина, тим паче літнього віку, справляє враження навіть посвідчення будь-якої фірми з гучною назвою, не кажучи вже про форму з погонами. Наразі ще невідомо, для яких цілей використовував куртку з написом ДПС ДАІ. що зазвичай носять співробітники Дорожньо-патрульної служби, 29-річиий ужгородець. Близько четвертої години ранку молодик прогулювався у такому вигляді на вулиці Анкудінова в обласному центрі. Місцеві співробітники патрульно-постової служби не впізнали підозрілого «колегу», тож вирішили поцікавитися його документами. Підозри виявилися не безпідставними. Молодик розповів, буцімто курточку уночі йому продав невідомий на площі Корятовича за 50 гривень.

А далі стали відомими ще й такі факти. Незадовго до цього, близько другої години ночі, наряд ДПС ДАІ під час несення служби зупинив для перевірки на площі Дружби народів в Ужгороді автомобіль марки «Рено». Внаслідок огляду цього транспортного засобу правоохоронці виявили у багажнику куртку з розпізнавальними знаками та шевронами Дорожньо-патрульної служби. Пояснити її походження водій, житель одного із сіл Перечинського району, не зміг. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, але автовласник відмовився давати будь-які пояснення з цього приводу і не дав згоди на детальний огляд свого транспортного засобу. Не викпючено, що обидва випадки якось пов'язані між собою.

Тепер працівники міліції з'ясовують, чи, бува, не перечинський гість збув ужгородцю куртку, і де цей одяг вже використовувався, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

15 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів