Сонька «золота ручка» промишляла у Мукачеві

Мукачівська Сонька, 24-річна матір двох дітей, хоча крала не золото і коштовності, але подібно до своєї "колеги", також, прагнучи бути успішйою та заможною, досягала бажаного чужим коштом. Приїжджала спритниця у місто над Латорицею із Воловеччини.

 

Треба віддати їй належне, війіла сподобатися оточуючим, насамперед представникам сильної статі, завжди була гарно, а: головне, дорого одягнена. Таким чином злодійці вдавалося не викликати до себе жодних підозр у продавцїв "крутих" магазиннів. Молодиця вибирала товар, йшла з ним у примірочну кімнату, але повертала не всі речі. До того ж, скориставшись неуважністю продавця, забирала її мобільний телефон.

На сьогодні доведено причетність зловмисниці до скоєння чотирьох епізодів крадіжок. Молодицю впізнають у багатьох магазинах Мукачева, де зникали речі. Однак власники не звертались до правоохоронних органів по допомогу. Сама злодійка зізналася, що штовхнуло її на злочин не скрутне матеріальне становище, оскільки її чоловік, який перебуває на заробітках за кордоном, регулярно надсилає гроші. Просто хотіла жити з шиком. Тепер меркантильність молодої мами вилазить їй боком, адже відомості про крадіжки вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження. Наразі триває досудове розслідування, повідомила Наталія Машіко.

 

 

15 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів