Забудькуватість автовласника - на руку злодію

Постійні нагадування працівників міліції про те, що машини потрібно зачиняти, ключі із замка запалювання забирати, а гроші і цінні речі у салоні не забувати, вже, мабуть, набили оскому.

 

Однак, як показує досвід, люди зазвичай вчаться тільки на власних помилках, бо випадків з обкраданням транспортних засобів не меншає. Так, з мікроавтобуса «Фольксваген» жителя села

Сасівка Свалявського району хтось потягнув уночі гаманець, де містилися 400 доларів США та дві золоті каблучки. Як розповів потерпілий власник, машину він залишив на подвір'ї перед будинком, але необачно забув зачинити дверцята і забрати з «бардачка» гаманець, оскільки навіть припустити не міг, що його забудькуватістю відразу скористається крадій. А на Перечинщині з цієї ж причини автовласник втратив ще більшу суму. Водій вантажного автомобіля, житель Івано-Франківської області, заїхав на один з перечинських будівельних складів, а дверцята машини не зачинив. За час його відсутності до салону транспортного засобу проникнув невідомий злодій і поцупив... 70 тисяч гривень. На місці скоєння злочину працівники міліції вилучили дві пари матерчатих рукавиць і дві упаковки з-під ппащів-дощовиків. В обох випадках крадіїв розшукують, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

16 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів