Берегівські міліціонери проґавили грабіжників

На головній дорозі у селі Яноші Берегівського району співробітники ДАІ запримітили автомобіль «Ауді», який мчав на величезній швидкості з боку Берегова у напрямку Мукачева.

 

Водій іномарки зухвало проігнорував вимогу стражів порядку зупинитися. Така поведінка автовласника видалася міліціонерам підозрілою, і вони кинулися за ним навздогін. Машину-утікачку виявили невдовзі на лісовій дорозі між населеними пунктами Гать і Страбичово, що на межі двох районів. На задньому сидінні іномарки зі зв'язаними руками лежав якийсь чоловік. Як з’ясували правоохоронці, це і був справжній власник машини.

Чоловік займається підприємницькою діяльністю, має у центрі Берегова свій магазин. Того ранку, коли крамниця тільки-но відчинилася, туди зайшло четверо невідомих чоловіків. «Гості» були у чорних масках з прорізами для очей і в темно-зелених під стиль «мілітарі» куртках. Погрожуючи власнику пістолетом і гранатою, вони стали вимагати у нього гроші. У чоловіка не залишалося іншого виходу, як віддати усю готівку, яка була на той час у крамниці, а це 80 тисяч гривень, 11 200 доларів США, 9500 євро та мобільний телефон. Після цього нападники силоміць затягнули берегівця у машину, зв’язали його, кинули на заднє сидіння і подалися краденою іномаркою в бік Мукачева. Несподівано у - плани зловмисників втрутилися працівники міліції. Довелося робити непередбачувану зупинку. Гроші нападники забрали,а самі зникли у невідомому напрямку.

Під час огляду крамниці і місця, де зловмисники покинули поцуплену машину разом з потерпілим власником, берегівські оперативники виявили та вилучили чимало речових доказів. Правоохоронці вже мають певні напрацювання, зокрема інформацію про самих підозрюваних. В інтересах слідства ці відомості не розголошуються. Єдине, що кажуть стражі порядку, необачно залишені на і місці події зловмисниками набої схожі на травматичні. За фактом розбійного нападу розпочато кримінальне провадження. На території Берегівського та сусідніх - Мукачівського, Іршавського, Виноградівського, а також Ужгородського районів, введено план спеціальних оперативних заходів під умовною назвою «Сирена». Розбійників розшукують, пишуть "Відомості міліції".

 

24 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів